• BANNER1
  • BANNER2
  • BANNER3

kok milih GUOGUANG

Founded in 1958, Guoguang Electric Co., Ltd. Chengdu. iku salah siji saka Uni Soviet kang bantuan 156 proyèk kunci sak 1st Lima-Taun rencana, lan uga pabrik lengkap darmabakti ing Manufaktur elektron gelombang mikro. Ing wulan Oktober 2000, pabrik kasebut ditata maneh dadi perusahaan sing nyekel saham sing mlaku ing riset ilmiah, manufaktur lan dagang. Markas lan basis manufaktur dumunung ing zona pangembangan ekonomi lan teknologi tingkat negara ing Distrik Longquanyi, kutha Chengdu. Area basis manufaktur 133.340m2 lan total area struktur 80.000m2. Total aset perusahaan meh 900 yuta RMB lan aset net 600 yuta RMB. Swara 1100 anggota staf wis makarya lan luwih saka 30% minangka teknisi peringkat menengah lan dhuwur…

Waca liyane

kategori

kategori

kauntungan2
kauntungan1

paling anyar

warta paling anyar