• BANNER1
  • BANNER2
  • BANNER3

pse zgjedhin Guoguang

E themeluar në vitin 1958, Guoguang Electric Co., Ltd. Chengdu. është një nga 156 projektet kyçe të Bashkimit Sovjetik gjatë planit të parë pesë-vjeçar, si dhe një fabrikë gjithëpërfshirëse e dedikuar në prodhimin e elektroneve me mikrovalë. Në tetor të vitit 2000, fabrika u riorganizua në një korporatë aksionare që vendosi këmbë në kërkimin shkencor, prodhimin dhe tregtimin. Selia dhe baza e prodhimit janë të vendosura në zonën e zhvillimit ekonomik dhe teknologjik të nivelit shtetëror të rrethit Longquanyi, qyteti Chengdu. Sipërfaqja bazë e prodhimit është 133,340 m2 dhe sipërfaqja e përgjithshme e strukturës është 80,000 m2. Aseti total i kompanisë është rreth 900 milionë RMB dhe aseti neto është 600 milionë RMB. Janë punësuar mbi 1100 punonjës dhe mbi 30% e tyre janë teknikë të rangut të mesëm dhe të lartë…

Lexo më shumë

kategori

kategori

avantazh2
avantazh 1

të fundit

lajmet e fundit