• BANNER1
  • BANNER2
  • BANNER3

Затоа изберете Guoguang

Основана во 1958 година, Guoguang Electric Co., Ltd. Chengdu. е еден од помошните 156 клучни проекти на Советскиот Сојуз за време на првиот петгодишен план, а исто така и сеопфатна фабрика посветена на производство на микробранови електрони. Во октомври 2000 година, фабриката е реорганизирана во корпорација со акции која стапна во научно истражување, производство и трговија. Седиштето и производствената база се сместени во економската и технолошката развојна зона на државно ниво во областа Лонгквани, градот Ченгду. Основната површина на производството е 133.340 м2, а вкупната површина на конструкцијата е 80.000 м2. Вкупниот имот на компанијата е речиси 900 милиони јени, а нето средствата е 600 милиони јени. Вработени се над 1100 вработени, а над 30% од нив се средни и високи техничари…

Прочитај повеќе

категорија

категорија

предност2
предност 1

најново

Последни вести