• BANNER1
  • BANNER2
  • BANNER3

naha milih GUOGUANG

Diadegkeun dina 1958, Guoguang Electric Co., Ltd. Chengdu. mangrupa salah sahiji bantuan Uni Soviét 156 proyék konci salila rencana 1st Lima Taun, sarta ogé pabrik komprehensif dedicated dina manufaktur éléktron gelombang mikro. Dina Oktober 2000, pabrik ieu dirombak jadi hiji korporasi nyekel saham nu nyetel suku dina panalungtikan sains, manufaktur jeung dagang. Markas sareng pangkalan manufaktur aya di zona pangembangan ékonomi sareng téknologi tingkat nagara Kacamatan Longquanyi, kota Chengdu. Wewengkon dasar manufaktur nyaéta 133,340m2 sareng total aréa strukturna nyaéta 80,000m2. The total asset pausahaan ampir 900 juta RMB jeung asset bersih nyaeta 600 juta RMB. Langkung ti 1100 anggota staf parantos padamelan sareng langkung ti 30% diantarana nyaéta teknisi sedeng sareng luhur…

Maca deui

kategori

kategori

kauntungan2
kauntungan1

panganyarna

bérita paling énggal