системот за квалитет

Квалитетот е гаранција за живот Guoguang и моќно оружје кое победи социјалната доверба и поддршка за it.The производство и посебна служба на Guoguang се сите во строга согласност со меѓународните стандарди и до системот за управување со квалитет кој е во постојано приспособување секогаш врз основа на барање и потреба на клиентите.

Квалитет Принцип:

Креирај Сигурен производи врз основа на водечки наука,

Постигне задоволството на клиентите со обезбедување на квалитет.

Поим за маркетинг:

Вашето задоволство е нашата потрага, вашата поддршка е нашиот успех.

Гаранција за квалитет систем

ТИМ 截图 20170920154857

Технологија и опрема

◆ omported Случајни вибрации Експеримент клупа, спектар аналитичар, Три-димензионални Comero, вектор мрежен анализатор, и др. се сврте нов лист од resarch и производство на воени производи.

◆ Воведувањето на хелиумот-неонски спектрограф вакуум пропуштање Хантер, вакуум заварување и Annealer, аргон-лачно welter, Работен Центар Дигитални, ЦПУ Струг, огледало линеарни, и др. предвидени силна поддршка за успешно производство на специјални вакуум опрема.

◆ воведување на низок притисок контактор производни линии ЕВС од Германија на компанијата одигра важна улога во истражување и производство на сите видови на вакуум контактори и вакуум прекинувач цевка во Кина.

u2d3Spinner vertical machining center imported from Germany
phuySwiss Charles precision CNC EDM machine tool
vf7fHardinge lathe imported from the United States
kyqhWire cutting equipment imported from Switzerland
h45eVacuum annealing furnace