Sistemi i Cilësisë

Cilësia është garancia e jetës së GUOGUANG dhe një armë e fuqishme që fiton besimin shoqëror dhe mbështetjen për të. Prodhimi dhe shërbimi special i GUOGUANG janë të gjitha në përputhje të rreptë me standardet ndërkombëtare dhe deri në sistemin e menaxhimit të cilësisë i cili është nën rregullim të vazhdueshëm gjithmonë i bazuar. mbi kërkesat dhe nevojat e klientëve.

Parimi i cilësisë:

Krijoni produkte të besueshme bazuar në shkencën kryesore,

Arritni kënaqësinë e klientit me sigurimin e cilësisë.

Nocioni për marketing:

Kënaqësia juaj është ndjekja jonë, mbështetja juaj është suksesi ynë.

SISTEMI GARANCI I CILËSISË

TIM截图20170920154857

Teknologji Dhe Pajisje

◆ Paneli i eksperimentit të dridhjeve të rastësishme të importuara, analizuesi i spektrit, COMERO tredimensionale, analizuesi i rrjetit vektorial, etj.ktheu një fletë të re të kërkimit dhe prodhimit të produkteve ushtarake.

◆ Prezantimi i Gjuetarit të Rrjedhjeve të Vakumit me spektrograf Helium-neon, Saldimit dhe Annealer me vakum, Kalitës me hark argon, Qendrës Dixhitale të Punës, Torno CNC, Pasqyrë Linear, etj.ofroi mbështetje të fuqishme për prodhimin e suksesshëm të pajisjeve speciale vakum.

◆ Prezantimi nga kompania i linjave të prodhimit të kontaktorëve EVS me presion të ulët nga Gjermania luajti një rol të rëndësishëm në kërkimin dhe prodhimin e të gjitha llojeve të kontaktorëve vakum dhe tubave të ndërprerës vakum në Kinë.

u2d3Qendër përpunimi vertikal spinner e importuar nga Gjermania
phuyMjete makine CNC EDM me precizion Swiss Charles
vf7fTorno Hardinge e importuar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës
kyqhPajisje per prerje teli te ardhura nga Zvicra
h45eFurra e pjekjes me vakum