Профил на компанијата

Основана во 1958 година, Guoguang Electric Co., Ltd. Chengdu. е еден од помошните 156 клучни проекти на Советскиот Сојуз за време на првиот петгодишен план, а исто така и сеопфатна фабрика посветена на производство на микробранови електрони. Во октомври 2000 година, фабриката е реорганизирана во корпорација со акции која стапна во научно истражување, производство и трговија. Седиштето и производствената база се сместени во економската и технолошката развојна зона на државно ниво во областа Лонгквани, градот Ченгду. Основната површина на производството е 133.340 м2, а вкупната површина на конструкцијата е 80.000 м2. Вкупниот имот на компанијата е речиси 900 милиони јени, а нето средствата е 600 милиони јени. Вработени се над 1100 вработени, а над 30% од нив се средни и високи техничари.

околу (1)

Главниот бизнис обемот на компанијата е: за истражување и производство на сите видови на микробранова електрони вакуум делови, цврсти микробранови уреди и микробранова херметичка, вакуум контактор и прекинато, вакуум комора, вклучете опрема, авиони кујната апаратот (вклучувајќи воз оброк количка), издувните коли, сите видови на нестандардна машини и електрична опрема, мерач на вакуум, мерење вакуум инструменти, примена на микробранова енергија, микробранова извор, медицински ласерски апарати, итн на производи се продаваат колку што е во странство на пазарот и постигна голем придонес за националната одбрана и научно-истражувачка работа.

околу (1)
околу (2)
околу (5)

Компанијата има придава голема важност на развојот на технологијата и опрема обновување од нејзиното основање. Да се ​​гарантира производство, компанијата воведе многу напредна опрема од САД, Франција, Австрија, Италија, Германија, итн Нашата компанија има комплетна интерна појавување капацитет, освен во развој и истражување на компоненти, уреди и целокупната единица, ние може да го направи суровина анализа, обработка прецизност компонента, керамика производство и варењето, катодна производство, површина лекување, сигурност и тестирање на животната средина.

околу (4)
околу (3)