Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 1958, Guoguang Electric Co., Ltd. Chengdu. mangrupa salah sahiji bantuan Uni Soviét 156 proyék konci salila rencana 1st Lima Taun, sarta ogé pabrik komprehensif dedicated dina manufaktur éléktron gelombang mikro. Dina Oktober 2000, pabrik ieu dirombak jadi hiji korporasi nyekel saham nu nyetel suku dina panalungtikan sains, manufaktur jeung dagang. Markas sareng pangkalan manufaktur aya di zona pangembangan ékonomi sareng téknologi tingkat nagara Kacamatan Longquanyi, kota Chengdu. Wewengkon dasar manufaktur nyaéta 133,340m2 sareng total aréa strukturna nyaéta 80,000m2. The total asset pausahaan ampir 900 juta RMB jeung asset bersih nyaeta 600 juta RMB. Langkung ti 1100 anggota staf parantos padamelan sareng langkung ti 30% di antarana nyaéta teknisi réngking sedeng sareng luhur.

ngeunaan (1)

Lingkup bisnis utama parusahaan nyaeta: Panalungtikan jeung produksi pikeun sagala jinis bagian microwave éléktron vakum, alat microwave solid sarta microwave encapsulation, contactor vakum sarta breaker, chamber vakum, gear switch, pesawat dapur Perkakas (kaasup karéta hidangan-trolley), haseup carts, sagala jinis mesin non-standar sarta alat-alat listrik, gauge vakum, instrumen ukur vakum, Perkakas énergi gelombang mikro, sumber microwave, panerapan laser médis, jsb produk geus dijual sajauh pasar luar negeri tur kahontal kontribusi gede pikeun mertahankeun nasional jeung karya panalungtikan ilmiah.

ngeunaan (1)
ngeunaan (2)
ngeunaan (5)

parusahaan geus ngalampirkeun teuing pentingna pikeun ngembangkeun teknologi jeung alat pembaharuan saprak ngadegna na. Pikeun ngajamin produksi, parusahaan geus diwanohkeun teuing parabot canggih ti AS, Perancis, Austria, Italia, Jerman, jeung sajabana parusahaan kami boga kapasitas cocog internal lengkep, di sagigireun berkembang nalungtik komponén, nu lian na Unit sakabéh, urang bisa ngalakukeun analisis atah bahan, precision processing komponén, manufaktur keramik jeung sealing, manufaktur katoda, beungeut nyampurkeun, reliabiliti sarta uji lingkunganana.

ngeunaan (4)
ngeunaan (3)