Certifikatat

Pajisjet e galerisë së avionëveKontaktues vakum dhe Dhoma e vakumit

Certifikatat (1)

Standard:CQC

Numri:00117Q38253R2M/5100

Data e lëshimit:2017-09-28

Data e skadimit:2020-09-29

Shtrirja/Sfera:Pajisjet e galerisë së avionëve

Lëshuar nga:QENDRA E ÇERTIFIKIMIT TË CILËSISË KINA

Certifikatat (2)

Standard:CAAC

Numri:TSOA0039-003-XN

Data e lëshimit:2018-01-14

Data e skadimit:2020-01-13

Shtrirja/Sfera:Ushqimi i avionit / Karrocë e palosshme

Lëshuar nga:Administrata e Aviacionit Civil të Kinës

Certifikatat (3)

Standard:CE

Numri:13662457AA02

Data e lëshimit:2013-07-18

Shtrirja/Sfera:EVS160-630A

Lëshuar nga:TELAB LABORATORI I Pajtueshmërisë CO., LTD

Certifikatat (4)

Standard:CE

Numri:13662457AA03

Data e lëshimit:2013-07-18

Shtrirja/Sfera:JCZ5-7.2kV

Lëshuar nga:TELAB LABORATORI I Pajtueshmërisë CO., LTD

Certifikatat (5)

Standard:CE

Numri:13662457AA01

Data e lëshimit:2013-07-18

Shtrirja/Sfera:JCZ5-12kV

Lëshuar nga:TELAB LABORATORI I Pajtueshmërisë CO., LTD

Certifikatat (6)

Standard:CQC

Numri:00117Q35114R4M/5100

Data e lëshimit:2005-08-14

Data e skadimit:2020-06-23

Shtrirja/Sfera:Kontaktor me vakum dhe dhomë

Lëshuar nga:QENDRA E ÇERTIFIKIMIT TË CILËSISË KINA