Profili i kompanisë

E themeluar në vitin 1958, Guoguang Electric Co., Ltd. Chengdu. është një nga 156 projektet kyçe të Bashkimit Sovjetik gjatë planit të parë pesë-vjeçar, si dhe një fabrikë gjithëpërfshirëse e dedikuar në prodhimin e elektroneve me mikrovalë. Në tetor të vitit 2000, fabrika u riorganizua në një korporatë aksionare që vendosi këmbë në kërkimin shkencor, prodhimin dhe tregtimin. Selia dhe baza e prodhimit janë të vendosura në zonën e zhvillimit ekonomik dhe teknologjik të nivelit shtetëror të rrethit Longquanyi, qyteti Chengdu. Sipërfaqja bazë e prodhimit është 133,340 m2 dhe sipërfaqja e përgjithshme e strukturës është 80,000 m2. Aseti total i kompanisë është rreth 900 milionë RMB dhe aseti neto është 600 milionë RMB. Janë punësuar mbi 1100 punonjës dhe mbi 30% e tyre janë teknikë të rangut të mesëm dhe të lartë.

rreth (1)

Shtrirja kryesore të biznesit të kompanisë është: kërkimin dhe prodhimin për të gjitha llojet e pjesëve elektronike mikrovalë vakum, pajisjet ngurta mikrovalë dhe encapsulation mikrovalë, contactor vakum dhe shkelës, dhomën vakum, veshje kaloni, aplikim kuzhinë avion (duke përfshirë trenit drekës karrocë), karroca shter, të gjitha llojet e makinerive jo-standarde dhe pajisjet elektrike, vakum matës, instrumente matëse vakum, aplikim të energjisë mikrovalë, burim mikrovalë, pajisje lazer mjekësore, etj produktet janë shitur sa më shumë tregun e huaj dhe ka arritur një kontribut të madh për mbrojtjes kombëtare dhe të punës kërkimore shkencore.

rreth (1)
rreth (2)
rreth (5)

Kompania ka qenë bashkëngjitur shumë rëndësi për zhvillimin e teknologjisë dhe rinovimin e pajisjeve që nga themelimi i saj. Për të garantuar prodhimin, kompania ka prezantuar pajisje shumë të avancuar nga SHBA, Franca, Austria, Italia, Gjermania, etj Kompania jonë ka një kapacitet të plotë të brendshme përputhen, përveç zhvillimin dhe hulumtimin e komponentëve, pajisjeve dhe njësi të përgjithshme, ne mund të bëjmë analiza të papërpunuara materiale, precision përpunimit komponent, qeramike prodhimit dhe nënshkrimin, prodhim katodë, sipërfaqe e trajtuar, besueshmërinë dhe test mjedis.

rreth (4)
rreth (3)